Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jummary Mr. Jummary
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
Shenzhen Hengstar Technology Co., Ltd.

Shenzhen Hengstar Technology Co., Ltd.

sales@angeltondal.com

86-755-89992216

Shenzhen Hengstar Technology Co., Ltd.

ABOUT US

Shenzhen Hengstar Technology Co., Ltd.

Diadegake ing taun 2004, Hengstar minangka panyedhiya solusi solusi industri kanggo papan pengontrol LCD, monitor LCD, PC industri, Tampilan Smart, Digital Signage, LCD LCD sing Diatur, Whiteboard Konferensi Digital lan macem-macem produk LCD. Wiwit wiwitan, Nowaday` Hengstar nduwe 15 taun pengalaman fokus ing R&D (riset lan pangembangan) papan pengontrol LCD kelas industri, ngrancang lan nggawe monitor LCD, PC industri, PC Tablet Android lan produk LCD layar LCD liyane. Produk Hengstar wis digunakake ditrapake kanggo LCD kelas industri lan militer. Ing sawetoro wektu ing garis produksi, kita nglumpukake LCD TV, ngrancang lan nggawe monitor iklan multi-media lan monitor pigura terbuka. Ing taun-taun pungkasan, Hengstar wis nggedhekake garis produk kanggo signage digital interaktif, tampilan industri, PC Tablet PC lan PC industri. Utamane, Hengstar fokus ing pangembangan produk kanggo pasar profesional kayata tampilan ruangan, segara, militer, penerbangan, logistik, medis automasi medis lan industri.Dhay's Hengstar nyekel inovasi minangka motto, kualitas minangka urip kita. Hengstar bakal tetep inovasi supaya luwih cepet karo teknologi anyar LCD industri; ora mung nyedhiyakake produk sing wiyar lan jero, nanging uga menehi layanan profesional kanggo nggawe produk lan manajemen proyek kanggo nyukupi kabeh syarat pelanggan.

PRODUK

PRODUK BARU

PRODUK

Since its inception, we have continuously innovated and improved, operating with integrity, and our products are sold all over the world.

More Products

PRODUK

PRODUK BERAT

KONTAK

Tel: 86-755-89992216

Fax: 86-755-89992236

Ponsel: +8613923773785

Email: sales@angeltondal.com

Alamat: F/3,No.20 Building, Xinkang 2nd Road, Pingshan District, Shenzhen City, China. , Shenzhen, Guangdong

Negara / Wilayah: China

Situs web: https://www.angeltondal.com

Bossgoo Showroom: http://angeltondal.jw.bossgoo.com

Dhaptar Produk sing gegandhengan