Komunikasi karo Supplier? Supplier
Jummary Mr. Jummary
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

Shenzhen Hengstar Technology Co., Ltd.

Kabeh
  • Kabeh
  • Title

Babagan awake dhewe

Didhisiki ing taun 2004, Hengstar minangka panyedhiya solusi industri dunya kanggo papan kontrol LCD, monitor LCD, PC industri, Tampilan Cerdas, Digital Signage, Tampilan LCD Bar Peregangan, Papan Tulis Konferensi Digital lan macem-macem produk LCD. Wiwit wiwitan, Nowaday's Hengstar wis 15 taun pengalaman fokus ing papan kontrol LCD kelas R&D (riset lan pangembangan), ngrancang lan pabrik monitor LCD, PC industri, PC Tablet Android lan produk LCD Layar Bar liyane. Produk Hengstar wis akeh ditrapake ing LCD kelas industri lan militer. Kangge ing jalur produksi, kita nglumpukake LCD TV, ngrancang lan nggawe monitor pariwara multi-media lan monitor bingkai terbuka. Ing taun-taun pungkasan, Hengstar wis nggedhekake lini produk menyang tunjuk digital interaktif, tampilan industri, PC Tablet Android lan PC industri. Utamane, Hengstar fokus ing pangembangan produk kanggo pasar profesional kaya tampilan ruangan, segara, militer, penerbangan, logistik, medis lan industri kanthi otomasi industri. Dina iki Hengstar duwe inovasi minangka motto, kualitas kaya urip kita. Hengstar bakal nggawe inovasi supaya selaras karo teknologi anyar industri LCD; ora mung nyedhiyakake macem-macem produk berkualitas apik, nanging uga nyedhiyakake layanan profesional kanggo ngatur produk lan manajemen proyek kanggo memenuhi kabeh kebutuhan pelanggan.

Kabeh Produk

Jummary

Mr. Jummary

SEND INQUIRY

  • Tel:

    86-755-89992216

  • Fax:

    86-755-89992236

  • E-mail:

    sales@angeltondal.com

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki