Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Jummary Mr. Jummary
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

Shenzhen Hengstar Technology Co., Ltd.

sadaya
  • sadaya
  • Title

Tentang Kami

Didirikeun taun 2004, Hengstar mangrupikeun panyadia solusi industri dunya pikeun papan LCD controller, monitor LCD, PC industri, Smart Display, Digital Signage, Display LCD Bar Manjang, Digital Conference Whiteboard sareng sababaraha produk LCD. Ti saprak mimiti, Nowaday`s Hengstar gaduh 15 taun pangalaman fokus kana R&D (panilitian sareng pamekaran) kelas LCD papan kontrol LCD, desain sareng pabrik monitor LCD, PC industri, Android Tablet PC sareng produk LCD Layar Bar sanés. Produk Hengstar parantos seueur dilarapkeun dina LCD kelas industri sareng militér. Samentawis éta dina jalur produksi, kami ngiringan LCD TV, ngararancang sareng ngadamel monitor iklan multi-média sareng monitor pigura terbuka. Dina taun-taun ayeuna, Hengstar parantos ngalegaan lini produk na kana signage digital interaktif, tampilan industri, PC Tablet Android sareng PC industri. Khususna, Hengstar museurkeun kana pamekaran produk pikeun pasar propésional sapertos tampilan luar, laut, militér, penerbangan, logistik, médan otomatisasi médis sareng industri. Dinten Hengstar ngayakeun inovasi salaku moto, kualitas salaku kahirupan urang. Hengstar bakal Tetep inovasi pikeun akur sareng téknologi anyar industri LCD; henteu ngan ukur nyayogikeun rupa-rupa produk anu saé sareng jero, tapi ogé nyayogikeun jasa propésional dina ngarobih produk sareng manajemén proyék pikeun nyugemakeun sadaya syarat palanggan.

kabéh Produk

Jummary

Mr. Jummary

SEND INQUIRY

  • Tel:

    86-755-89992216

  • Fax:

    86-755-89992236

  • E-mail:

    sales@angeltondal.com

imah

Phone

Tentang Kami

panalungtikan