Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Jummary Mr. Jummary
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
Shenzhen Hengstar Technology Co., Ltd.

Shenzhen Hengstar Technology Co., Ltd.

sales@angeltondal.com

86-755-89992216

Shenzhen Hengstar Technology Co., Ltd.

ABOUT US

Shenzhen Hengstar Technology Co., Ltd.

Diadegkeun dina taun 2004, Hengstar mangrupikeun panyadia solusi industri sadunya pikeun papan Controller LCD, monitor LCD, PC industri, Smart Smart, Digital Signage, LCD LCD Stretched, Digital Conference Whiteboard sareng rupa-rupa produk LCD. Kusabab mimiti, Nowaday` Hengstar ngagaduhan 15 taun pangalaman fokus kana R&D (riset sareng pamekaran) papan industri LCD Controller, ngararancang sareng pabrik monitor LCD, PC industri, PC Tablet Android sareng produk LCD LCD Bar anu sanésna. Produk Hengstar parantos dilarapkeun dina téknologi LCD sareng industri militér. Samentawis éta dina garis produksi, urang ngumpul TV LCD, ngadesain sareng ngawas monitor iklan multi-media sareng monitor pigura kabuka. Dina taun-taun ayeuna, Hengstar parantos ngalegaan garis produkna pikeun signage digital interaktif, tampilan industri, PCS Android Tablet sareng PC industri. Khususna, Hengstar museurkeun pamekaran produk pikeun pasar profésional sapertos paparan luar, laut, militer, penerbangan, logistik, medis sareng industri automation field.Today's Hengstar nahan inovasi salaku motto urang, kualitas salaku kahirupan urang. Hengstar bakal Tetep inovasi pikeun tetep nganggo téknologi anyar industri LCD; sanés ukur nyayogikeun lebar anu saé sareng produk kualitas anu saé, tapi ogé mikeun jasa profésional dina nyaluyukeun produk na manajemén proyék pikeun nyugemakeun sadayana kaperluan pelanggan.

produk

produk anyar

produk

Since its inception, we have continuously innovated and improved, operating with integrity, and our products are sold all over the world.

More Products

produk

produk diulas

hubungan

Tel: 86-755-89992216

Fax: 86-755-89992236

Hapé: +8613923773785

email: sales@angeltondal.com

alamat: F/3,No.20 Building, Xinkang 2nd Road, Pingshan District, Shenzhen City, China. , Shenzhen, Guangdong

Nagara / Region: China

website: https://www.angeltondal.com

Bossgoo Showroom: http://angeltondal.su.bossgoo.com

Daptar Produk Patali